Freelance webdesigner i Aarhus

Jeg designer hjemmesider med passion. Hos mig får du en unik hjemmeside, der virkelig taler til din målgruppe.
Book et møde nu

Fordele ved Divi theme

Divi Theme er et af de allermest populære WordPress temaer på markedet, og det er der en rigtig god grund til. Når fx. man kigger på hvor lang tid de har brugt på at lave deres tema så forstå man hvorfor, jeg synes at når du bruger deres theme/builder så er det utroligt godt lavet, det er så brugervenligt at alle vil kunne bruge det men, også den del hvor man kan kode selv synes jeg er virkeligt brugervenligt og bruge, og bare det at du kan gemme din kode i skyen, for senere at genbruge den er super fedt. Den måde at arbejde er meget lettere når jeg sidder og laver hjemmesider, og skulle jeg sidde og mangle et stykke kode, så er den nem at hente og implementere i det tema jeg bygger.

Kan du godt lide at lave hjemmesider men ikke har den store kode forståelse, så er divi virkelig nem at komme i gang med. Selvom det er nemt at komme igang med divi, så er det helt klart en fordel at lære lidt css undervejs og det er kun en fordel da man her så vil kunne lave mange flere fede ting i temaet og derefter kan du så sælge dem til dine kunder. I selve temaet er der en drag and drop funktion, som jeg synes er fed da det gør det nemmer at uploade fx en menu du har bygge, eller et slideshow osv.

Divi Theme er også meget fleksibelt og det betyder, at du kan bruge det til at oprette alt fra almindelige blogs til hjemmesider der er komplekse og med mange funktioner. Du har mulighed for at tilpasse det til dine egne behov i divi theme, hvilket jeg synes er fedt, og det er med til at sikre at dit websted passer til den branche og målgruppe du har, eller som dine kunder har.

Divi Theme er også designet til at være mobilvenlig og det må man i den grad sige det er. Lige fra du starter med at bygge er dit tema mobilvenlig og du behøver ikke engang tænke på at lave din side klar til det, det synes jeg er meget brugervenligt, da det gør det nemmere at fokusere på at lave hjemmesiden og samtidig passer hjemmesiden på alle enheder lige fra start.Det er en vigtig ting i dag da størstedelen af de besøgende vil komme fra enten mobil eller tablet.

Divi har også en masse fede funktioner og widgets man kan bruge, og det er med til at gøre det nemmere for dig at få en fed hjemmeside til dig selv eller lave en til dine kunder. Bare det som en kontakt formular er gjort nemt at lave i divi theme, det er bare at indsætte den og så virker den med det samme. Ret Cool hvis du spørger mig. De indstillinger temaet har gør det nemt at indrette til de behov du har til din kontakt fomular og samtidig så vil den jo bare se mega lækker ud når du er færdig med at lave den.

Noget divi skal have ros for, er deres support, de er virkelig hurtig til at svare og gode til at hjælpe hvis man har brug for det, de gange jeg har haft brug for deres hjælp er der ikke gået mere end 1 times tid og så er der svar. Men ikke nok med det, så er der utroligt mange YouTube video med guides på hvordan du kommer i gang og om hvordan du lave den ene ting efter den anden i divi og det er virkelig en fordel, når man skal i gang med at bruge divi.

Til slut

Til slut vil jeg sige at bruge divi er godt og om du er begynder eller om du er avanceret bruger, så er det nemt at komme i gang med, og du kan sågar lave virkelig flotte hjemmesider med det, ikke nok med det skal kan du samle moduler fra alle de andre temaer de har og sætte dem sammen på en måde hvor du får en fed hjemmeside ud af det. Det er en fed måde at arbejde på, å alt i alt, et utroligt lækkert og fleksibelt program at arbejde i. Skulle du have løst til at købe divi via affiliate linket her så kan du igennem mit affiliate link her købe det, det hjælper mig med at holde min hjemmeside kørende.

 

Du kan også læse om andre spændene ting på min blog