Handelsbetingelser for Lindbjerg Webdesign

Kontakt migReferencer

Generelle oplysninger

Lindbjerg webdesign Telefon: 42914346 Email: 

Betaling & Priser

Lindbjerg webdesign modtager betaling med MobilePay, Bankoverførsel. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl. Der skal betales 50% af den aftalte pris ved start af bygning af hjemmeside, og de tilbagebetales ikke, såfremt man fortryder opgaven så vil de 50% går til de omkostninger Lindbjerg webdesign har haft i forbindelse med opgavens påbegyndelse. Når opgaven er færdig skal de resterende 50% betales og den betaling skal ske når hjemmesiden overdrages til den nye ejer.

Misligholdt betaling

Bliver der ikke betalt for hjemmesiden af de resterende 50% af prisen, så bliver hjemmesiden ikke afleveret til kunden, og jeg vil så sende en rykker på det manglede beløb, såfremt der stadig ikke betales sendes det til inkasso.

Hjemmesiden

Alt indhold til hjemmesiden skal leveres af kunden, det gælder Tekst, billeder, logo og videoer. Her gælder også hjælp til SEO, jeg kan ikke holdes ansvarlig for om man når til tops i SEO, Google eller andre søgemaskiner. Jeg forbeholder mig også retten til at sige fra hvis opgaven er for stor for mig at lave, selvom jeg har været i gang med at bygge, eller hjælpe på andre måder.

Levering

Lindbjerg webdesign tilstræber at levere hjemmesiden/webdesignet så snart det er færdigt. Opstår der problemer, kontakt da Lindbjerg webdesign. Din hjemmeside vil blive installeret og sat op, så den er klar til brug, så snart den er færdig lavet og i vil få en video guide på hvordan i skal bruge hjemmesiden.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl på hjemmesiden.  Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af hjemmesiden. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Ved returnering, kontaktes: Lindbjerg webdesign Telefon: 42914346 Email: 

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til mig retur. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor jeg har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig: Navn Adresse Telefonnummer E-mailadresse Oplysning om hvad du har købt Jeg behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i min persondatapolitik for Lindbjerg Webdesign. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over en hjemmeside købt hos mig, kan der sendes en klage til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Link: www.forbrug.dk Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: