HJEMMESIDE OG WEBDESIGN

Få et webdesign, der fungerer perfekt på alle enheder og giver dine kunder den bedste brugeroplevelse og som skaber konverteringer på din hjemmeside.
Kontakt migReferencer

Kramer Coaching har haft brug for at opgradere deres online tilstedeværelse, og jeg har haft den store fornøjelse at hjælpe dem med at designe en smuk og brugervenlig hjemmeside, der afspejler deres arbejde inden for familierådgivning, NLP og enneagrammet. Det var vigtigt for mig at skabe en hjemmeside, der er enkel og pæn med rene linjer, så budskabet fra Kramer Coaching kommer klart og tydeligt frem. Derfor blev der lagt vægt på at skabe et design, der var både simpelt og tiltalende for besøgende på siden.

Hjemmesiden er skabt med Kramer Coaching’s målgruppe i tankerne, og der er gjort en stor indsats for at sikre, at alt er nemt at finde og nemt at bruge. Besøgende kan hurtigt og nemt navigere sig rundt på siden og finde den information, de har brug for uanset om de befinder sig på en tablet, mobil eller en stationær pc.

Det er vigtigt for Kramer Coaching at kunne formidle sit arbejde på en klar og effektiv måde, og den nye hjemmeside har gjort det muligt for hende at nå ud til endnu flere mennesker, der har brug for deres hjælp og ekspertise.

Hvis din virksomhed også har brug for hjælp til at opgradere jeres online tilstedeværelse, så er I velkommen til at kontakte mig. Sammen kan vi finde den bedste løsning for jer og skabe en smuk og brugervenlig hjemmeside, der afspejler jeres arbejde på en klar og effektiv måde.